Veel gestelde vragen

 

Hoe laat kan ik aankomen?

Jullie zijn welkom vanaf 15.30 uur op de dag van aankomst. Tot 21 uur 's avonds kunt u arriveren, wordt het later dan graag even overleggen. In overleg kan er een ander tijdstip worden afgesproken.

 

Hoe laat moet ik op de dag van vertrek weg zijn?

Jullie kunnen rustig inpakken en vertrekken; pas om 11.00 uur wordt verwacht dat jullie weg zijn. In overleg kan een later tijdstip worden afgesproken.

 

Mag ik roken in het huisje?

Nee, roken is binnen niet toegestaan; wel buiten op het terras.

 

Mag ik mijn hond meenemen?

De hond kan gezellig mee (10 euro per boeking), hij /zij mag alleen niet in de slaapkamers komen. Er is een voerbak en een mand aanwezig. Bij meerdere honden graag even overleg.

 

Hoe zit het met parkeren?

De auto mag voor het huisje staan. Is het te nat, te glad of komen jullie met meerdere auto’s?  Dan kan er bij VOF Loots geparkeerd worden bij de boerderijschuur. Bij voorkeur niet parkeren tegenover de brievenbussen, die plekken zijn voor huisnummers 11, 13 en 15.

 

Kan ik mijn elektrische auto opladen?

Ja zeker, er is een verlengsnoer dus dat lukt altijd als u de auto voor het huisje zet. We vertrouwen er op dat jullie per keer 7 euro betalen; contant achterlaten bij vertrek of overmaken op NL44 TRIO 0379 4654 77.

 

Kan ik ook met het openbaar vervoer komen?

Ja zeker dat kan. Het is natuurlijk wel The Middle of Nowhere, de bus stopt haast voor de deur maar rijdt niet frequent. Vanaf Groningen-stad is het ongeveer een uur met meerdere keren overstappen.

 

Zijn er fietsen aanwezig?

Jazeker, er zijn 4 volwassen fietsen gratis te gebruiken en één kinderfiets. Ook zijn er twee fietsstoeltjes voor de allerkleinsten.