Hoe laat kan ik aankomen?

Jullie zijn welkom vanaf 15.30 uur op de dag van aankomst. Tot 21 uur 's avonds kunt u arriveren, wordt het later dan graag even overleggen.

 

Hoe laat moet ik op de dag van vertrek weg zijn?

Jullie kunnen rustig inpakken en vertrekken; pas om 11.00 uur wordt verwacht dat jullie weg zijn. In overleg kan een later tijdstip worden afgesproken.

 

Mag ik roken in het huisje?

Nee, roken is binnen niet toegestaan; wel buiten op het terras.

 

Mag ik mijn hond meenemen?

De hond kan gezellig mee. Hij mag alleen niet in de slaapkamers komen. Er is een voerbak en een mand aanwezig. Eén hond mag gratis mee, bij meerdere honden graag even overleg.

 

Hoe zit het met parkeren?

De auto mag voor de deur staan om in- en uit te pakken. Verder kan de auto geparkeerd worden op de parkeerplaats schuin tegenover de brievenbussen (25 meter). Zijn jullie met twee auto’s of komt er bezoek? Houd er dan rekening mee dat de vaste bewoners ook hun auto willen parkeren; desnoods kan er een auto voor het huisje gezet worden.

 

Kan ik mijn elektrische auto opladen?

Ja zeker, er is een verlengsnoer dus dat lukt altijd als u de auto voor het huisje zet. We vertrouwen er op dat jullie per keer 7 euro betalen; contant achterlaten bij vertrek of overmaken op NL44 TRIO 0379 4654 77.

 

Kan ik ook met het openbaar vervoer komen?

Ja zeker dat kan. Het is natuurlijk wel The Middle of Nowhere, de bus stopt haast voor de deur maar rijdt niet frequent. Vanaf Groningen-stad is het ongeveer een uur met meerdere keren overstappen.